Kijken en luisteren naar vroege vogels op Planken Wambuis

Foto: Pixabay

Door de werkgroep Otterlo/IVN Ede wordt op zaterdag 7 april a.s. een vroege ochtend wandeling gehouden in het terrein Planken Wambuis. Om optimaal van de zang te kunnen genieten starten we om 6.30 uur.

De wandeling loopt langs heidevelden (o.a. Reemsterhei) en door bossen. We hopen  de jubelende zang van veldleeuweriken en boomleeuweriken  te horen en ook enkele typische heidebewoners zoals geelgors, gekraagde roodstaart en roodborsttapuit tegen te komen. Hopelijk  zien we ook nog wat wild en horen een roepende raaf, zwarte specht of buizerd.

Start van de wandeling is bij de parkeerplaats van Natuurmonumenten bij Oud Reemst, gelegen aan de weg Otterlo-Arnhem (N 310). Adres: Harderwijkerweg 1  6731 ST Coördinaten N 52 2 35.1  E 5 48 32

De wandeling duurt maximaal 2 uur en dus heeft u na de wandeling nog de gehele zaterdag ter beschikking! De gidsen voor deze ochtend zijn Dick van Houwelingen (tel 0318 591531) en Wiebe Verbaan (tel: 0318  611947). Bij de gidsen kunt u ook nadere informatie krijgen.

Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden