Bijzondere boekpresentatie door moeder en dochter van acht

Foto:

EDE – Op woensdag 4 oktober 2023 vindt in Bibliotheek Cultura in Ede een duo boekpresentatie plaats door moeder en dochter.

Aisha Meel, oprichter van de Wonderwolk, presenteert het prentenboek ‘Thuis bij de koning’. Haar dochter Joëlle (8 jaar) presenteert haar boek ‘Hammie de hamster zoekt een vriendje’.

De presentatie start om 13.30 uur. Iedereen is welkom.
‘Thuis bij de koning’ is een prentenboek voor peuters en kleuters en hét onderbouw-actieboek van de christelijke Kinderboekenweek 2023. Het boek beschrijft het verhaal van Abia. Zij wordt door de koning uitgenodigd op een feest in het paleis. Maar ja, wat doen je aan naar zo’n feest en mogen haar vriendjes ook komen? Het boek wordt uitgegeven door de Wonderwolk en is geschreven door Aisha Meel en Adriëlle Schouten. De illustraties zijn gemaakt door Aisha.

Joëlle, de achtjarige dochter van Aisha, werd geïnspireerd door haar moeder. Zij zag haar moeder bezig met de illustraties van ‘Thuis bij de koning’ en maakte zelf ook een boek: ‘Hammie de hamster zoekt een vriendje’. Wat begon als een wat grappig experiment, leidde tot een heus boek dat bedacht, geschreven en geïllustreerd is door Joëlle zelf. Het boek gaat over jezelf zijn, zien hoe anderen zijn en waarderen wat je hebt.

Bibliotheek Cultura (Molenstraat 45, Ede) heeft haar deuren op woensdag 4 oktober opengezet voor Aisha en Joëlle om hun boeken te presenteren. Het belooft een feestje te worden. Er wordt voorgelezen uit de boeken, er is wat lekkers om te eten en te drinken, er kan worden geknutseld en natuurlijk zijn Joëlle en Aisha beschikbaar voor leuke vragen. Theatergroep deepdeep komt ook nog langs en zingt een van de liedjes uit het theaterstuk dat zij hebben gemaakt rondom ‘Thuis bij de koning’. De presentatie start om 13.30 uur en rond 15.00/15.30 uur worden alle knutselspullen weer opgeruimd. Iedereen, klein en groot, is welkom!

De missie van de Wonderwolk is om Gods liefde dicht bij de beleefwereld van jonge kinderen te brengen. Om dit te bereiken maakt het team producten voor kerken, kinderdagverblijven, gastouders en ouders/verzorgers. De website van de Wonderwolk is www.dewonderwolk.nl. Meer informatie over theatergroep deepdeep en de voorstelling die zij geven over het boek ‘Thuis bij de koning’ is te vinden op www.deepdeep.nl/thuisbijdekoning

Ingezonden bericht

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen