La Douce France tijdens de Heideweek!

Foto: Ede.nieuws.nl

De 1e zondag van de Heideweek staat in het teken van de fair La Douce France. Voor het 2e jaar ben je op zondag 20 augustus tussen 11.30 en 17.00 uur welkom om de fair te bezoeken op het terrein van Boerderij Hoekelum in Bennekom!

La Douce France, een gezellige fair
Het wordt een gezellige, sfeervolle fair met genoeg leuke kraampjes met een gevarieerd aanbod. Je vindt niet alleen brocante, maar ook genoeg leuks voor jezelf, je huis en nog veel meer! Tussen het shoppen geniet je van de accordeonist die een gezellige sfeer brengt en natuurlijk een echte jeu de boules baan.

Lekker eten & drinken op het eetplein
La Douce France staat niet alleen in het teken van shoppen en inspiratie opdoen bij de vele kraampjes. Tussendoor kan je lekker eten en drinken op het eetplein en natuurlijk genieten van live muziek. Volop gezelligheid en sfeer dus!

Een leuke fair voor iedereen
Naast alle leuke kraampjes en het eetplein zijn er ook leuke activiteiten en een workshop voor de kleintjes. Dus neem de kinderen gerust mee, want er is voor iedereen genoeg te doen, shoppen, ontdekken, eten en drinken. En dat allemaal in een gezellige sfeer!

Gratis entree
Elk evenement van Differenzz Events bezoek je gratis, dus ook La Douce France. Kom je met de auto? Dan parkeer je op het parkeerweiland maar voor € 5,- voor de hele dag! Je bent op zondag 20 augustus tussen 11.30 en 17.00 uur welkom op het terrein van Boerderij Hoekelum. Dat is aan de Edeseweg 122 in Bennekom.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden