Beeldhouwen in de Kraats

Theo Fokke
Foto: Ede.nieuws.nl

Deze zomer vindt voor het derde jaar de Artriskèl Summer School Beeldhouwen plaats. De locatie bij boerengolfbaan/ zorgboerderij “De Kraats” in Bennekom ligt centraal tussen Wageningen, Bennekom en Veenendaal.

De cursus wordt gegeven door Theo Fokke, Beeldend kunstenaar en docent beeldhouwen bij Cultura Ede. De Summer School is een perfecte gelegenheid voor beginners om kennis te maken met beeldhouwen. De cursisten kunnen rekenen op deskundige ondersteuning bij de keuze van de steen, de uitwerking van een onderwerp, techniek en houding. Voor de gevorderde beeldhouwers is er de mogelijk om diverse machinale bewerkingen in steen uit te proberen.

Ook als je al eens in een steen hebt gewerkt en er niet meer mee verder bent gekomen is dit dé gelegenheid om weer verder geholpen te worden.

De cursus wordt gehouden op werkdagen van 3 juni t/m 21 juni. Het is mogelijk om het aantal gewenste dagdelen over de 3 weken zelf in te delen. Er wordt tijdens de cursus buiten gewerkt.

Bevalt het beeldhouwen erg goed, dan bestaat er de mogelijkheid om vanaf september ook in te stromen bij de cursussen beeldhouwen bij Cultura in Ede. Bij Cultura Ede wordt erbinnen gewerkt in een prachtig ruim lokaal met veel voorzieningen! Voor meer informatie: www.artriskel.nl of 06-81416829

Dickenesweg 6, Bennekom.

Boerengolfbaan de Kraats.

Maandag 3 juli 2017, om 10:46 uur. Open tot zaterdag 22 juli 2017.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden