Foodfestival Eten op Rolletjes tovert Akoesticum park om tot openluchtrestaurant

Foto: Ede.nieuws.nl

Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes komt dit weekend naar Ede, de plaats waar het vier jaar geleden allemaal begon. Het prachtige Akoesticum park wordt in het Pinkersterweekend van zaterdag 3 t/m maandag 5 juni omgetoverd tot een intiem openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

Op het menu van het gratis foodfestival staan keukens op wielen met een aanbod om je vingers bij af te likken, livemuziek en kidsentertainment.

Organisatoren Frans en Bob Nagel kunnen niet wachten om terug te keren naar hun thuisbasis Ede. Vader en zoon organiseerden in 2014 de eerste editie van Eten op Rolletjes in Ede. Inmiddels reist het gratis foodfestival door heel Nederland. Dit jaar doet Eten op Rolletjes maar liefst 10 plaatsen aan. Bob: “Het wordt weer een verrukkelijk feestje vol gezelligheid, nieuwe smaken en fijne muziek.”

De organisatoren nemen 30 van de leukste foodtrucks uit het hele land mee die vanuit hun vrolijke keukens op wielen de meest uiteenlopende gerechten serveren. Wat dacht je van fish taco’s van ‘Man, I Love Fish!’, handgemaakte springrolls van Vietnamama of een overheerlijk broodje braadworst van Mr. Grill John Frost, Kruidkoek, Joshua Aaron & Friends, Rhyso en Ruben Schaap zorgen voor swingende livemuziek. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen kunnen zweven in de zweefmolen, knutselen bij de Toverbezem knutsel bus, zich laten schminken en genieten van Aap van Poot poppentheater of een voorstelling van de trommelende vuilnismannen.

Openingstijden Eten op Rolletjes Ede

Zaterdag: 13:00 tot 23:00 uur
Zondag: 13:00 tot 23:00 uur
 Maandag: 13:00 tot 22:00 uur

Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden