“End of the season” balletvoorstelling door Balletschool Annelies Marijs

Foto: Ede.nieuws.nl

Balletschool Annelies Marijs presenteert op zaterdag 10 juni 2017 in Theater Cultura te Ede de balletvoorstelling “End of the season” met sierlijke emotievolle dansen op muziek die je raakt en die bovendien met plezier worden uitgevoerd op een manier dat publiek en dansers genieten.

Een balletopleiding volgen betekent hard en gedisciplineerd werken. De leerlingen van Balletschool Annelies Marijs in Ede hebben hier (meestal) bewust voor gekozen en doen hun best om als amateur een niveau te bereiken dat van zo hoog mogelijke klasse is. Iedereen natuurlijk gegeven fysieke mogelijkheden.

Het mag duidelijk zijn dat deze leerlingen ervan genieten hun vaardigheden te laten zien aan een breed publiek. Dans is expressie en daarom is – naast het tonen van vaardigheden – het deelgenoot maken van de gevoelswereld die de dans oproept een zeer belangrijk aspect. Onderga de emotie die de geoefende ballerina’s op spitzen oproepen bij het “tik-tik-tik-tik-tik-tik” opkomen van het toneel of de vertedering die de spontane performance van de allerjongsten oproept.

Kortom, alleszins de moeite om een uurtje van uw tijd te besteden aan deze sprankelende balletvoorstelling.

De aanvangstijden en duur van de beide voorstellingen:

De eerste van 14.00 uur tot ca 15.30 uur en

De tweede van 16.30 uur tot ca 18.00 uur.

Kaartverkoop via Theater Cultura. Molenstraat 45, Ede

Kaartprijs: € 10,00.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden