Rose-île verzorgt intiem koffieconcert in de Koepel in Lunteren

https://www.youtube.com/watch?v=nyjFQblEcXE

Op zondagmiddag 21 mei om 12.30 uur kunt u in de Koepel komen genieten van muziek met een intieme sfeer vol romantiek en melancholie.

Rose-île brengt een breed repertoire aan muziek. Vrolijke en melancholische melodieën worden afgewisseld met ritmische nummers. Heerlijke muziek om van te genieten op een mooie zondagmiddag in de sfeervolle ambiance van rijksmonument De Koepel in het Luntersche Buurtbosch.

Zangeres Toetie Rijnaard heeft in de loop der jaren een breed repertoire opgebouwd. Zij zong in diverse gezelschappen en deelt nu deze rijke ervaring met de huidige begeleiders. Haar warme stem past uitstekend bij de mooie klankkleur van de instrumenten. Deze worden bespeeld door: Theo Worm op klarinet en gitaar, Gérard Baldeo op gitaar en basgitaar en Nico Hoogland op accordeon.

Na het optreden kunt u even bijpraten met de musici onder het genot van een kopje koffie of thee en een overheerlijk gebakje van bakkerij van Voorthuizen!

Toegangskaarten zijn € 15,- per stuk en kunnen besteld worden via de website van het Luntersche Buurtbosch: www.buurtbosch.nl. U kunt eenvoudig en veilig betalen via iDEAL.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden