Verbindingsdienst on Stage

Foto: Ede.nieuws.nl

Zaterdag 20 mei geeft het VMTKV – Vrijwillig Muziek- en Tamboerkorps van de Verbindingsdienst – een concert met een zeer gevarieerd programma.

Het orkest onder leiding van dirigent Roger Ritzen speelt prachtige marsen, bekende klassieke melodieën, bekende film- en musicalmuziek en andere minder bekende, maar niet minder mooie, moderne concertstukken. Ook de tamboers onder leiding van instructeur Peter Semmeling laten het beste van zich horen met een eigen programma en in combinatie met het orkest. Voor de luisteraar wordt het een prachtige avond met een aantal verrassingselementen.

Het VMTKV is in 1998 opgericht en heeft sinds juli 2015 de status Reünie-orkest bij de Krijgsmacht. Het orkest is jarenlang in Ede gehuisvest geweest, maar heeft na de sluiting van de kazernes in Ede, nu in Harskamp op de Generaal Winkelman Kazerne een eigen muziekgebouw gekregen. Op de Generaal Winkelman Kazerne vindt ook het concert plaats. Niet in het eigen muziekgebouw, maar in de manschappenkantine. Deze is om 19.00 uur open. Het concert begint om 19.30 uur.

Locatie: Generaal Winkelman Kazerne, Otterloseweg 5 te Harskamp

Datum: zaterdag 20 mei van 19.30 tot 22.30 uur

Van harte uitgenodigd om dit unieke concert bij te wonen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden