Beleef de meivakantie bij CineMec!

Foto: Ede.nieuws.nl

Deze lente valt er in CineMec weer genoeg te zien en te beleven. Zo geniet je tijdens de meivakantie van de leukste familiefilms, beste actiefilms en mooiste speelfilms. Er is volop keuze! Dagelijks zijn er niet alleen ’s avonds maar ook ’s middags extra voorstellingen. Zo vind je altijd wel een goed moment om naar de bioscoop te gaan. Ook kun je dankzij de nieuwe ticketprijzen nu extra voordelig naar de film!

Familiefilms

CineMec heeft deze meivakantie de mooiste (animatie)films om met het hele gezin van te genieten. Smurf mee op ontdekkingsreis in De Smurfen en het Verloren Dorp (6jr), ga op missie met een wel heel bijzondere baby in The Boss Baby (6jr), of zing mee met A Tale As Old As Time tijdens het prachtige Beauty and the Beast (12 jr). Maar er zijn nog veel meer familiefilms die zeer de moeite waard zijn. Denk aan Bibi & Tina 3 (6jr), Hotel de Grote L (9 jr) en Cloudboy (9jr). Veel filmplezier gegarandeerd! Ga voor het volledige filmprogramma naar de website.

Actie- en speelfilms

Deze meivakantie hoeft niemand zich te vervelen; het filmprogramma van CineMec bestaat deze lente uit veel spectaculaire, ontroerende en indrukwekkende films. Geniet van snelle auto’s in het razend populaire Fast & Furious 8 of beleef het tweede deel van Guardians of the Galaxy Vol.2 3D met meest onwaarschijnlijke team uit het universum. Ga voor een avondje ontspanning met komedies als Going in Style met Morgan Freeman als criminele senior, of Voor Elkaar Gemaakt waarin een spermadonor onvruchtbaar wordt. Ontroerend is de arthousefilm Their Finest, waarin Billy Nighy als flamboyante acteur en Gemma Arterton als propaganda-filmmaker te zien zijn. Meer films tijdens de meivakantie zijn te vinden op de website.

Nieuw filmvoordeel

CineMec is onderdeel van Pathé en hanteert vanaf deze lente nieuwe tarieven én voordeeltickets. Met het nieuwe Kinderticket genieten kinderen t/m 11 jaar vanaf slechts vijf euro van de mooiste films. Met het gezin voordelig naar de bioscoop? Kies dan voor het nieuwe familieticket en ga met vier personen (twee kinderen en twee volwassenen) voor maar €28,- naar een film naar keuze. Meer informatie over de nieuwe, voordelige tarieven en het samengaan met Pathé, vind je op www.cinemec.nl.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden