Scout it out! Scouting Tarcisius Ede organiseert open dag

Foto: Tarcisius Ede
Foto: Ede.nieuws.nl

Op 15 april organiseert Scouting Tarcisius Ede een open dag. Tijdens deze open dag kunnen de inwoners van Ede en omstreken kennis maken met Scouting. Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur.

Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren. Bij Scouting is iedereen welkom. Geloof, sekse, huidskleur of handicap spelen geen rol, Scouting staat open voor iedereen.

Tijdens de open dag krijgen de bezoekers in een notendop te zien wat Scouting allemaal inhoudt. Hou je ook van lekker actief samen buiten bezig zijn? Ben je niet bang om een keer vies thuis te komen, of om te kamperen en je eigen eten te koken op houtvuur? Kom dan kijken bij Scouting Tarcisius. 15 april aanstaande is het van 10 tot en met 12 uur open dag. Je kunt kennismaken met de verschillende groepen en deelnemen aan de activiteiten. We gaan klimmen op een klimwand, schminken en nog veel meer. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon kijken bij Scouting Tarcisius aan de Bosrand 17a in Ede.

Kijk voor meer informatie over de Scoutinggroep alvast op www.tarcisius-ede.nl of www.facebook.nl/tarcisiusede.

Foto: Tarcisius Ede

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden