Toneel, klassiek muziek en intense liedjes

Foto: Ede.nieuws.nl

Bij SEC aan Parkweg 53 is vrijdag weer een kunstcafé met muziek, theater en poëzie. Het SEC kunstcafé wordt elke eerste vrijdag van de maand gehouden. Er is ruimte voor ontmoeting, (spontane) mini-optredens en presentaties van mensen uit de kunst. Het gaat dan om alle takken van kunst: theater, muziek, digitale kunst, beeldende kunst etc.

Vrijdag 7 april is naast de gezelligheid van het ontmoeten veel te zien en te horen. Singer-songwriter Ruben Schaap werkt aan zijn nieuwe cd en zal daar alvast wat van laten horen. Rubens liedjes zijn intens. Hij weet een sfeer te creëren waar je als publiek graag in wilt blijven ‘hangen’.
‘Divisie’ is de naam van het duo Maarten Bauer en Simone Penders. Ze zijn beiden 16 jaar en spelen saxofoon en hoorn. De muzikanten volgen de vooropleiding aan het conservatorium Artez in Arnhem. Ze spelen werken van Händel, Artinian en Mozart in arrangement van Maarten Bauer. Toneelgroep Edus laat een preview zien van hun spannende voorstelling ‘Olga’. Zes kunstenaars komen ze na een druk seizoen samen in een huis dat op een moeras gebouwd blijkt te zijn en langzaam verzakt.
Yvonne Boxstart verzorgt deze keer de expositie. Zij hangt de ontvangstruimte van SEC vol met kunstzinnige lampen. En tot slot laat dichter Pineaux zijn maandelijkse nieuwe dichterlijke liedjes op ons los.

Kortom: weer een bijzonder interessant programma deze vrijdagavond.
Iedereen van harte welkom 20.00 bij SEC!

Parkweg 53

Aanvang: 20.00 uur

Toegang gratis

06-54271132

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden