Live theatershow Sinterklaas en de Magische Mijter

Foto: Pathé Ede

EDE – Op zondag 20 November om 10.30 uur rollen wij de rode loper uit voor Sinterklaas en zijn Pieten tijdens de Live Theatershow Sinterklaas & de Magische Mijter 

Deze vrolijke live sinterklaasshow van circa 60 minuten met Sinterklaas en Pieten zit vol met humor, spanning, liedjes en interactie met de bezoekers. Versterkt door een sfeervol decor en live verbindingen met karakters via het bioscoopscherm, zorgt deze voorstelling voor een onvergetelijke beleving voor iedereen. Tickets voor de voorstelling kosten € 17,50 en zijn te koop via onze website: www.pathe.nl/ede of aan de kassa.

Via Ede.nieuws.nl kunt u een vrijkaartje winnen door het bericht van Ede.nieuws.nl te delen op sociaal media. Stuur een link van het delen van het Sinterklaasbericht naar [email protected] en win een vrijkaart! De winnaars krijgen bericht. De actie loopt tot 10 november 2022. Er is geen correspondentie mogelijk over de uitslag.

Verhaallijn:

“Oh nee! De 5 magische edelstenen van Sints mijter zijn gestolen: een grote ramp voor het Sinterklaasfeest! Zonder die magische stenen is Sinterklaas nergens en kan pakjesavond niet doorgaan. Ze zorgen voor de ultieme sinterklaasmagie. Wanneer deze in de handen vallen van slechteriken, zou dit wel eens funeste gevolgen kunnen hebben voor het Sinterklaasfeest.

De enige die Sinterklaas aan nieuwe stenen kan helpen is een oude magiër uit Myra, welke als oude jeugdvriend vroeger de stenen zelf aan Sinterklaas heeft gegeven. Echter worden deze stenen niet zomaar magisch en heeft Piedras de hulp nodig van de bezoekers om deze op te laden vol ultieme sinterklaasmagie. Lukt het op tijd of is dit het eerste jaar zonder Pakjesavond?”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen