Voorstelling Didi en Marcel in Ericakerk Ede

Foto: Communicatie World Town Music

Op 18 en 25 oktober en 8 november gaat de succesvolle voorstelling Didi en Marcel in reprise in de Ericakerk.

Dit aangrijpende, waargebeurde verhaal gaat over Didi en Marcel, twee Joodse geliefden die in de Tweede Wereldoorlog apart van elkaar ondergedoken zaten in de omgeving van Ede. Ze melden zich aan bij het verzet waar Didi uitgroeide tot de belangrijkste koerier.

Deze voorstelling is een geschiedenis vol heldhaftigheid en saamhorigheid, maar ook over gevaar, troost en liefde. Eerder werd het stuk gespeeld in Theehuis De Mossel. Toneel- en scenarioschrijver Ruud van Megen (bekend van de film “Karakter” en de televisieserie “Vechtershart”) schreef de teksten voor het stuk en dook diep in de historie van dit Edese verzetsverhaal, dat vertolkt zal worden door acteur Sander de Heer. Hij wordt begeleid door Edgar van Asselt op piano.

Natuurlijk worden bij de voorstellingen de RIVM-maatregelen in acht genomen. Voor bezoekers die niet in staat zijn dit bijzondere evenement in het echt mee te maken wordt een livestream verzorgd. Zowel voor de voorstelling als hiervoor kunt u via onze website tickets aanschaffen. Houdt u er rekening mee dat door de 1,5 maatregelen het aantal plaatsen in de Ericakerk beperkt is tot ongeveer 40?

Nieuwsgierig geworden?  Bekijk de promovideo en de making of-filmpjes. We zien u graag bij de reprise van dit bijzondere verhaal!

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden