Aanvang koorrepetities The New Creation Ede

De nieuwe dirigent Tom Hesseling
Foto: The New Creation

Het Christelijk gemengd koor The New Creation uit Ede, is sinds de corona uitbraak half maart na de zomerstop weer begonnen met de repetities.  En dit onder leiding van de nieuwe dirigent Tom Hesseling. Hij vervangt Jan Broekhuis die vijf jaar dirigent is geweest van The New Creation.

Corona-veilig plan

Een speciaal voor het koor opgesteld Corona-veilig plan maakt het mogelijk weer te repeteren. De repetitieopstelling van het koor is hiervoor aangepast met de inachtneming van 1.5 meter uit elkaar zitten.  Ook moeten de koorleden zich voor deelname aan de repetitie digitaal aanmelden. De eerste beleving is dat de koorleden het weer fijn vinden te kunnen zingen ondanks alle aanpassingen.

Voor koorleden die de repetities niet aandurven wegens een te groot risico voor hun zelf of naasten, is er een livestream verbinding om de repetitie op afstand te volgen. De muziekstukken zijn daarvoor bij de leden thuisbezorgd.

Het koor is ondanks de corona maatregelen toch begonnen met het repeteren van een kerstprogramma. Hiervoor zijn vier nieuwe muziekstukken aangeschaft en is het de bedoeling om deze (en andere) kerstnummers op 12 december ten gehore te brengen in de Oude kerk in Ede. Dat in de hoop dat het COVID-19 corona virus zich niet verder uitbreidt, en dat het optreden dan mogelijk is.

Mocht u kennis willen maken met het koor en hun nieuwe dirigent, dan bent u van harte welkom op een repetitieavond. Vooral mannen kunnen we goed gebruiken! Graag wel eerst even aanmelden bij Huib van Stein Callenfels tel: 06-22483228 of via [email protected]

Kijk ook eens op onze website: www.thenewcreation.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden