Het Grote Piratenavontuur in het Openluchttheater Ede

Foto: Openluchttheater

Op zaterdag 15 augustus. Het Grote Piratenavontuur, avontuurlijke familiemusical De makers van ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’ en ‘Robin Hood en het verdwenen goud’ zijn terug met ‘Het Grote Piratenavontuur’.

Een spannende familiemusical vol spetterende muziek, zeewaardige avonturen en een flinke vloedgolf humor. Duik met matroos Jules in een spannend avontuur dat je piratenhart sneller zal laten kloppen. Als Jules’ zusje wordt ontvoerd door de gemene piraat Pirossa, moet Jules alles op alles zetten op haar te redden. In zijn queeste ontmoet hij de mooie Elize. Terwijl de liefde in de lucht hangt belanden ze van de ene hachelijke situatie in de andere. Zal Jules zijn zusje vinden en wat heeft de schat der zeven zeeën met haar verdwijning te maken? Humor, romantiek en avontuur zijn de hoofdingrediënten van deze heerlijke musical voor de hele familie. Kom verkleed naar het theater en zing luidkeels mee met ‘Het Grote Piratenlied’. Een bezoekje aan het theater dat je nooit meer zal vergeten!

Ondanks het COVID-19 virus en dankzij de medewerking van de gemeente Ede en straks alle vrijwilligers is het ons gelukt om nog 3 kindershows en 4 (mogelijk 8) concerten te programmeren. Op zaterdag 15 augustus starten wij met een familiemusical Het Grote Piratenavontuur en de laatste kindershow Roodkapje vindt op woensdag 26 augustus plaats.

Programma 2020

In verband de coronacrisis kunnen wij voor de kindermusical maximaal 350 personen kwijt en voor de andere twee shows op de woensdagmiddag maximaal 200. Als er een voorstelling is uitverkocht, is het mogelijk dat er nog een tweede wordt georganiseerd. Tickets voor de kindervoorstellingen moeten online besteld worden via: www.openluchttheaterede.nl.

Zaterdag 15 augustus

Familie Musical: Het Grote Piratenavontuur

Woensdag 19 augustus

De Vriendelijke Draak (4+)

Woensdag 26 augustus

Roodkapje (3+)

Coronamaatregelen

In verband met het COVID-19 virus gelden nogal een aantal aanvullende regels

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden