Finaliste Miss Beauty of Gelderland Calabro van de Burgt op bezoek bij de Schaapskooi en het Airborn monument Ede

De 18-jarige Calabro van de Burgt is door de selectie heen gekomen van de finale Miss Beauty of Gelderland. Zij mag mee doen in de finale op 28 maart 2020 Miss Beauty of Gelderland.

Calabro wil in de verkiezingstijd gebruik maken om Ede te presenteren en vooral er achter te komen wat Ede aantrekkelijk maakt en wat er bijzonder is. Zij bezocht daarom de Schaapskooi op de Ginkelse Heide en bekeek daarna het Airbone monument, wat grote indruk op haar maakte. Wij zijn als Edenaren natuurlijk trots op onze kandidate voor Miss Beauty of Gelderland en gaan toch zeker even voor haar stemmen?  SMS dan naar 3010 poll Gelderland Calabro.

Miss Beauty of Gelderland is de voorronde van Miss Beauty of de Netherlands, momenteel de grootste missverkiezing van Nederland. Miss Beauty of Netherlands staat voor de krachtige jonge vrouw, die straalt van binnen en daardoor ook van buiten. Deze jonge vrouw houdt van beauty, fashion, social media en sport en heeft belangstelling van wat er zich in de wereld afspeelt.

Calabro komt uit Lunteren en woont sinds een aantal weken in Ede. Zij studeert  bij het Dulon College Ede aan de opleiding handhaving en veiligheid als security guard!

Calabro wil met haar status van finaliste Miss Beauty of Gelderland Ede promoten. Maar heeft ook zeker een aantal ander zaken waarvoor zij zich wil inzetten. Zoals goede doelen als de Linda Foundation en vrouwen rechten.

Wilt u meer van haar weten, dat kan op Ede.nieuws.nl. Wilt u haar ook steunen zodat wij in Ede een Miss Beauty Gelderland gaan krijgen. SMS dan naar 3010 poll Gelderland Calabro.

De komende weken zult u haar nog een aantal keren ontmoeten op Ede.nieuws.nl

Steunt u Calabro ook?

https://www.youtube.com/watch?v=D Qc5DvBpXM&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=yQQw9sqDoT0&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=RMkVTnjApAM&list=PLgPclyqNtW8CUqqpkaQjQYFQ371vASv1M

https://www.youtube.com/watch?v=NcwU41v1q-o

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden