Saskia Temmink – Doet Sneeuw Pijn 18 maart 2020 in Cultura Ede

Foto: Annemieke van der Togt

Een derde voorstelling van SOLO STORIES, gespeeld door actrice Saskia Temmink. Zoals ook voorgaande voorstellingen van Solo Stories zal ook deze een diepe indruk achterlaten.

En wordt ook deze voorstelling gestart met een gratis inleiding in het Atrium over het thema van de voorstelling. Deze inleiding wordt gegeven door dramaturg Annemiek Lely, die meer zal vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling.

Waar gaat ‘Doet sneeuw pijn’ over? Waarom koos Solo Stories ervoor om dit boek van journalist Carolien Spaans te bewerken voor een theatervoorstelling? En hoe pak je zoiets aan? Ook wordt ingegaan op de thematiek van de voorstelling.

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat opnieuw gevuld moet worden. Maar hoe? Een verhaal over een ondenkbaar verlies, maar ook over de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.

Gebaseerd op het boek van journalist Carolien Spaans.

Meer informatie en Tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie van Cultura via 0318-672800 of [email protected]. of zijn te bestellen via internet:

Tickets: https://www.cultura-ede.nl/theater/agenda/solo-stories–saskia-temmink–doet-sneeuw-pijn.aspx

Datum: 18 maart 2020
Aanvang: 20:15 uur
Locatie: Cultura
Adres: Molenstraat 45, 6711 AW Ede

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden