TOP 2000 Percussion Experience van KNA Lunteren

Foto: KNA PR

TOP 2000 Percussion Experience is de nieuwe show van Slagwerkorkest KNA Lunteren: een muzikale, theatrale concertvoorstelling met originele hits en medleys, instrumentaal en vocaal, vanaf de sixties tot de zero’s. Versterkt met interactie, een visuele show en professionele zang & gitaar, waardoor u als bezoeker helemaal in de kenmerkende Radio 2 TOP 2000 sfeer komt.

Het uitgebreide programma biedt voor elke bezoeker herkenbare muziek. Het muzikale en creatieve duo Marco Onstenk (dirigent) en Gijs Huitink hebben diverse pareltjes uit de schatkamer van de popmuziek geselecteerd.
De programmering bevat onder andere Aretha Franklin en Beyoncé, maar ook Bomfunk MC’s Freestyler, Nederpop en Comfortably Numb van Pink Floyd.

De muzikanten van Slagwerkorkest KNA Lunteren zullen in samenwerking met professionele zang en gitaar deze prachtige programmering gaan uitvoeren.
Gineke Gorter (zangeres), Maikel Staal (zanger) en Simon Leferink (gitarist) zijn alle drie professionele muzikanten die werkzaam zijn in de Nederlandse popscene. Onder andere bij NPO Radio 2, festivals en grote podia als Ziggo Dome.

De concertzaal wordt omgetoverd in TOP 2000 café stijl, The Music Network ondersteunt de muziek met een lichtshow en de wanden worden bekleed met covers van albumhoezen waarop de muzikanten zijn afgebeeld.

Persoonlijke anekdotes, muzikale solo’s en live videobeelden zorgen voor een totaal beleving. Proef de TOP 2000 sfeer alvast op FaceBook Percussion Experience.

Van harte welkom bij deze avondvullende, theatrale concertvoorstelling.

Mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Ede, Stichting Idee in Uitvoering, Ede Marketing, Prins Bernard Cultuurfonds, Dirksen Sierbeton en safeinspect | vcain1dag.nl.

TOP 2000 Percussion Experience is op zaterdag 30 november om 19.30 uur. Adres: Otterloseweg 18A. Kaarten kosten 15 euro.

De laatste kaarten zijn nog te koop bij de muzikanten, Abito Mode of www.knalunteren.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden