Nature Talks Photo Festival

Bonobos
Foto: Chrsitiaan Ziegler

Op zaterdag 9 en zondag 10 november 2019 komt het neusje van de natuurfotografie-zalm weer naar het Nature Talks Photo Festival in de ReeHorst in Ede. Hier kun je je twee dagen lang onderdompelen in de fascinerende wereld van de internationale natuurfotografie.

Inspirerende fotografen, avonturiers, wereldreizigers, de toppers van om de hoek, ze komen graag naar dit festival om hun ervaringen met je te delen. Je kunt er hun fabuleuze foto’s zien, luisteren naar hun intrigerende verhalen of geweldige natuurfilms bekijken. Maar je hoeft niet alleen te luisteren, je kunt je ook laven aan hun kennis tijdens een masterclass of kennis maken met de nieuwste snufjes op het gebied van de (natuur)fotografie op de grootse fotografie beursvloer. Ook zal de Nature Photographer of the Year 2019 op het festival bekend worden gemaakt en zijn er prachtige foto-exposities. Wil je hier met korting heen? Lees snel verder.

Vierde editie

Binnenkort vindt alweer de 4e editie van het Nature Talks Photo Festival plaats. Een groots natuurfotografie event in de ReeHorst in Ede met topfotografen en filmers uit binnen- en buitenland waaronder een aantal van National Geographic (Nat Geo WILD). Met zo’n 50 verschillende sprekers, niet eerder vertoonde beelden, films en programma’s van Deel de Natuur, De Vlinderstichting en Duiken in Beeld wordt een uniek en gevarieerd programma geboden voor alle natuurliefhebbers. Dit allemaal ondersteund met oogstrelend beeldmateriaal.

Met de opbrengsten van het festival worden onder andere diverse kleinschalige natuurbeschermingsprojecten in Nederland en Vlaanderen ondersteund, in samenwerking met de Vlinderstichting, Natuurpunt en anderen.

Er zijn onder andere lezingen van:

Sandesh Kadur (IND), Christian Ziegler (GER/PAN), Tony WU (JAP), Garth Lenz (CAN), Zoltan Gergely Nagy (ROM), Wenche Dahle (NOR), Edo van Uchelen (NED), Roelof Molenaar (NED), Jan Huttinga (NED), Jacob Kaptein (NED), Bart Siebelink (NED), Michel Lucas (NED), Marco Gaiotti (ITA), Peter van der Veen (NED), Herman van der Hart (NED), Jowan Iven (NED), Jan Vermeer en nog 30 anderen toppers.

Ook kan je diverse Masterclasses volgen
*Low Key + Toveren met je smartphone
*Flitsen in de natuur
*Extreme Macrofotografie
*Compositie in landschapsfotografie

Geen zin in lezingen of films, maar wel een echte fotografie liefhebber? Bezoek dan alleen de fotobeurs voor slechts € 5,00 en profiteer van diverse beursaanbiedingen.
www.naturetalks.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden