Culturele Picknick `Dante in het Park` bij Huis Kernhem

Foto: Ede.nieuws.nl

Zondag 7 juli is het weer zover; de slotmanifestatie van het Dante-seizoen zal dan weer plaatsvinden. Na 10 jaar in de `Kuil`, wordt het evenement dit jaar gehouden in het prachtige park bij Huis Kernhem. Net zoals voorgaande jaren zullen er diverse hoogtepunten van het afgelopen jaar voorbijkomen, evenals  nieuwe acts, waar men onder het genot van een hapje en een drankje (al dan niet zelf meegebracht) van  kan genieten.

De vaste bezoekers weten het onderhand wel; picknickmand-en kleed mee en heerlijk genieten van een gevarieerd programma in een sprookjesachtige omgeving. Na de opening door de Heidehoogheden, gaat de  middag van start met de swingende muziek van de Big Bounce Band. Het cabaret duo `Van Hemel en Hel` weet met hun scherpe en en gevatte teksten altijd weer een lach op de gezichten van het publiek te toveren en de band Bandera Latina neemt ons mee `on a musical journey around the world`. De Edese Marvin Bergh schrijft, produceert en mixt zijn eigen Nederlandstalige liedjes in de genres R&B en hiphop. En als de voetjes dan nog steeds niet van de vloer zijn, gaat dat zeker gebeuren op de soulvolle klanken van de formatie The Etta James Experience.  Frontvrouw Floor Kraayvanger weet met haar stemgeluid en performance het publiek zo op te zwepen, dat stilzitten onmogelijk blijkt!

Voor de liefhebbers van dans is er een demonstratie van dansschool Twentyfour Dance Centre (voorheen Beyond Basic),  zij zullen zowel hiphop en breakdance als een moderne dans laten zien.

Stadsdichter Larissa Verhoeff, Arjan Keene en Gea Wester zullen de optredens omlijsten met hun woordkunsten.

En ook aan de kinderen is natuurlijk weer gedacht. Samen met Beatrice Martinetz  kunnen zij een eigen kunstwerk maken en zichzelf laten schminken door Happy Schmink.

Verschillende kunstenaars zullen hun werk tonen op diverse kramen en voor wie de picknickmand toch nog vergeten is, zorgt Bazar d`Azur voor de heerlijkste hapjes en drankjes. Kortom, alle ingrediënten voor een  perfecte middag met het hele gezin!

Dante in het Park is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het park bij Huis Kernhem, Kernhemseweg 7 in Ede. Het programma start om 13.00u en zal rond 18.00u eindigen. Bij zeer slecht weer zullen we uitwijken naar Cultura. Houdt daarom ook onze Facebookpagina en website in de gaten.  www.ccdante.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden