237 redenen om door te gaan- Orkater op 7 maart in Cultura

Foto: Janita

Acteurs Geert Lageveen en Leopold Witte hebben dringend behoefte de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe lang hebben ze nog? Hoe willen ze herinnerd worden?

Om een antwoord te vinden op die vragen, leggen Geert en Leopold elkaar het vuur aan de schenen en steggelen ze dit keer over de dood. Losjes associëren de twee mannen rond het thema, terwijl ze plaatjes draaien van overleden helden en leeftijdgenoten.

Regisseur Michiel de Regt laat de twee doen waar ze goed in zijn: een theatrale versie spelen van zichzelf.

 

“237 redenen om door te gaan is door het nadenken over de dood, een ode aan het leven geworden. Deze voorstelling ging over mij. Mijn generatie van eind vijftigers. En ik werd er blij van.”  ****  Scenes magazine ( Klik hier om de recensie te lezen)

“Je bent niet meer jong, je wilt nog steeds van alles, maar de doodsangst dringt zich steeds vaker op. En toch weet het stel er een positieve draai aan te geven”  De Volkskrant ****

“Humor houdt de dood op afstand”    ***** Theaterkrant ( Klik hier om de recensie te lezen)

 

Tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie van Cultura via 0318-672800 of [email protected]. of zijn te bestellen via internet https://www.cultura-ede.nl/theater/agenda/orkater–237-redenen-om-door-te-gaan.aspx

 

Meer informatie: https://www.cultura-ede.nl/theater/agenda/orkater–237-redenen-om-door-te-gaan.aspx

Datum:  7 maart 2019

Aanvang: 20:15 uur

Locatie: Cultura

Adres: Molenstraat 45, 6711 AW Ede

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden