Koor Jedaja heeft plek voor kinderen en tieners

Goed nieuws als je van zingen houdt: kinder- en tienerkoor Jedaja gaat in januari weer van start. De repetities zijn elke dinsdagmiddag. Kinderen en tieners zijn van harte welkom om mee te doen of een keer te komen kijken.

Jedaja, opgericht in 2007, is een christelijk kinder- en tienerkoor. Het repertoire bestaat uit liedjes over alledaagse dingen, zoals liefde, vriendschap, de Bijbel, God en elkaar. Naast zingen leer je ook andere dingen, zoals “hoe moet ik op een podium staan?” en “hoe kan ik ervoor zorgen dat de mensen mij kunnen verstaan?” Ook wordt er aandacht besteed aan mimiek en beweging.

Elk seizoen heeft Jedaja een aantal optredens. Vorig seizoen deed het koor bijvoorbeeld mee aan de kerstzang in het Dolfinarium.

De repetities zijn elke week op dinsdag: Jedaja-KIDS (kinderen uit groep 3, 4 en 5) van 16.00-16.45 uur, Jedaja-YOUNG (groep 6, 7 en 8) van 16.45-17.30 uur en Jedaja-GIRLS (tieners) van 17.30-18.15 uur.

Dus heb je op dinsdagmiddag na school zin en tijd? Kom dan vrijblijvend eens naar de Oranjelaan 7 in Ede om te kijken, luisteren en/of mee te doen! Je zult er geen spijt van krijgen.

Meer info: www.kinderkoorjedaja.nl en Facebook

Wilna

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden