Concert – Trio Pas de Trois in Huis Kernhem

Foto: Ede.nieuws.nl

Daphne Schrama – klarinet; Elvire Boelee – piano; Sietske Trinks – saxofoon

Zondag 16 december 2018 speelt Trio Pas de Trois in Huis Kernhem. Het trio kent een niet alledaagse bezetting van klarinet, saxofoon en piano. Deze unieke combinatie is terug te horen in de werken die deze middag gespeeld worden. Het trio wordt gevormd door Elvire Boelee (piano), Sietske Trinks (saxofoon) en Daphne Schrama (klarinet)

De naam van het ensemble verwijst naar het werk Pas de Trois van Bernard van Beurden, één van de weinige werken dat origineel voor een bezetting met klarinet, saxofoon en piano is geschreven.

Er worden echter niet alleen werken met z’n drieën uitgevoerd. Tijdens het concert in Huis Kernhem worden ook solo of met z’n tweeën werken ten gehore gebracht. Ook spelen de musici op verschillende klarinetten en saxofoons, waardoor er nog meer afwisseling is tijdens het concert. Zo ontstaat een mooi gevarieerd programma.

Zie ook: www.huiskernhem.nl

Koffieconcert – Trio Pas de Trois – Huis Kernhem te Ede, zondag 16 december 2018 om 12.00 uur. Kaarten € 10,00, inclusief consumptie. Het is niet mogelijk om te pinnen. Zaal open vanaf 11.30 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden