Interview met Hans Wolven tijdens programma ‘Blues note’ op EDE FM over de Edese Blues-nacht

In de uitzending van 16 oktober van ‘Blues note’ was er een interview van Chris Ouboter van Ede.nieuws.nl met Hans Wolven over de Eerste Edese Blues Nacht op 27 oktober 2018

https://gemist.omroepede.nl/bluesnote.php

Hans Wolven laat Bluesliefhebbers elke week weer genieten van blues. Dat is de missie van Hans Wolven met zijn radioprogramma Blues note op Ede FM. Zowel van uit de Mississippi tot blues van Nederlandse bodem. Met regelmatig blues-groepen uit de regio die live optreden. Blues note heeft ondersteuning van Blues Magazine en de Dutch Blues Foundation. Elke week is het weer een interessante reis door blues-land.

Adrie Spekle doet de techniek van Blues note op EDE FM

Op zaterdag 27 oktober wordt de EDESE BLUES NIGHT om 20.00 uur geopend door burgemeester René Verhulst.

De bands die optreden zij zeker geen onbekenden in de blues-wereld

Slippin’ and Slidin’, the Chris Barber Jazz & Bluesband, A.J. Plug en Mr Big Hand Tom

Chris Barber, is de grote inspirator van alle blues artiesten van de afgelopen decennia. De Rolling Stones, John Mayall, Eric Clapton, Mark Knopfler, Van Morrison volgen hem en vragen hem om in hun bands mee te spelen !! Zijn band is nog steeds het meest gevraagde orkest in West Europa.

AJ Plug – de revelatie van het moment in de Nederlandse blues scene. Op speciaal verzoek in de Edese BLUES NIGHT. Zij staat dit seizoen in alle theaters van Nederland. Johan Derksen is haar grootste fan.

Slippin’ and Slidin’ mag niet ontbreken! Herman Ouboter en zijn mannen zorgen voor de onvervalste blues uit de regio.  Met een breed repertoire gaan ze voor the right feelin’!!

Mr Big Hand Tom brengt iedereen in vervoering met zijn opzwepende boogie woogie muziek. Hij is altijd weer een feest om te horen!

Inloop v.a. 20.00 uur

Uitloop 03.00 uur

Organisatie: EBA, Wigt international BV en De Erven

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden