Zoekt u nog een cadeau of presentje

Foto: Ede.nieuws.nl

UIT HET NEST GEKLIKT is een handzaam boek met korte, afgeronde columns. Eerder vanaf april t/m december 2017  gepubliceerd op de nieuwssite van ede.nieuws.nl en onlangs als boek verschenen.

Een gemakkelijk leesbaar boek. Ze doet het goed in de relaxstoel, tijdens het reizen met het openbaar vervoer, op de leestafel in een wachtkamer, op het nachtkastje voor het slapen gaan, op de eettafel zo even tussen door.

Met de feestdagen in het vooruitzicht misschien  bij uitstek de bestseller in de zak van vijf december, onder de kerstboom of als waardevolle toevoeging aan het eindejaarpakket.

De auteur juffrouw Raadgever, de uil in de boomtak of op de rand van de dakgoot, kijkt mee in het leven van alledag en heeft daar zo haar bedenkingen bij. Als opmerkzame medeburger kan het zomaar gebeuren dat ze, zonder dat u het gevraagd heeft, een raadzaam idee op het scherm van haar PC slingert. Zij put uit een flinke dosis opmerkzaamheid en ervaring. Uiteindelijk zit er inmiddels een flink aantal mensen te wachten op het wekelijks terugkerende nieuwe ‘uiltje’ dat aan het einde van de week gepubliceerd wordt op de nieuwssite van ede.nieuws.nl

Dit boek is het eerste gebundelde exemplaar met ruim 35 columns van de hand van juffrouw Raadgever. Wellicht volgt er nog een tweede met daarin de  gepubliceerde columns van 2018. Aangezien het jaar nog niet om is zal dit nog even op zich laten wachten.

UIT HET NEST GEKLIKT is te bestellen bij de redactie van ede.nieuws.nl en Bol.com

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden