Meivakantievoorstellingen De Toverbezem

Foto: Ede.nieuws.nl

Poppentheater De Toverbezem speelt in de meivakantie in haar eigen theater aan de Nachtegaallaan in Ede de nieuwe voorstelling ‘Op zoek naar… op de boerderij’.

Op de boerderij van boer Harms en boerin Marie gebeurd van alles. Boer Harms gaat naar de veemarkt want hij heeft een nieuw kippenhok gebouwd en daar moeten natuurlijk kippetjes in. Als boer Harms wil vertrekken is hij eerst zijn pet kwijt, dan de sleutel van zijn tractor en ook vergeet hij ook nog eens zijn klompen aan te trekken. Boerin Marie vindt hem maar een domme oliebol! Boerin Marie is heel druk, ze moet de was ophangen en alle dieren voeren, vooral de twee kleine biggetjes Sjors en Sjimmie. Die mag ze zeker niet vergeten. Gelukkig krijgt ze vast hulp van de kinderen in de zaal. Maar wat zit daar in de boom? Een nest?

Als je wilt weten hoe dit grappige avontuur afloopt ga dan kijken naar een van de poppenkastvoorstellingen van Poppentheater De Toverbezem. Ook dit keer wordt het een ouderwets poppenkastspel aangevuld met toneelspel, dus de boer en boerin komen naast poppenkastpop in de poppenkast ook in het groot tot leven voor de kast.

De voorstellingen worden gespeeld op: donderdag 3 mei om 10.00 uur, vrijdag 4 mei om 14.30 uur dinsdag 8 mei om 10.00 en 14.30 uur woensdag 9 mei om 10.00 en 14.30 uur. De voorstelling met pauze met wat lekkers en aansluitend knutselen duurt ongeveer anderhalf uur.

De voorstelling is speciaal voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en hun families en natuurlijk is iedereen van harte welkom.

Reserveren of meer informatie is mogelijk via [email protected] of via 06-52140935. De toegangsprijs bedraagt ? 7,50 per persoon. Het theater is gevestigd in Ede aan de Nachtegaallaan 49.

Poppentheater De Toverbezem

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden