Verschillende ondernemers in actie voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Foto: Ede.nieuws.nl

Verschillende ondernemers in de omgeving van Het Nationale Park De Hoge Veluwe komen in actie tijdens De Hoge Veluwe Week. Tijdens deze week, van 28 april t/m 6 mei, organiseren de ondernemers diverse fondsenwervende acties, om geld op te halen voor het Park.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een particulier natuurgebied, wat inhoudt dat het geen jaarlijkse structurele bijdrage vanuit de overheid ontvangt. De inkomsten worden hoofdzakelijk verkregen uit entreegelden, en gaan voor 85% op aan het beheer, behoud en onderhoud van de natuur. Slechts 15% kan worden geïnvesteerd in de duurzame toekomst van het Park. Dat is te weinig om de hoge kwaliteit van het Park voor de komende generaties te kunnen waarborgen.

Daarom heeft het Park de omliggende ondernemers gevraagd om een actie te organiseren en zodoende elkaar te versterken. De opgezette initiatieven bestaan onder andere uit hotel- en dinerarrangementen, speciale Hoge Veluwe wijn, -thee, workshops en nog veel meer. zoals gratis publicatie op Ede.nieuws.nl. Sommige ondernemers zijn al met hun actie gestart.

Alle deelnemende ondernemers zijn: Crystal StarS, Grand Cafe Hotel Kruller, Hotel-Restaurant Sterrenberg Otterlo B.V., Vof. Café-Restaurant De Waldhoorn, Lelis loempia’s, Supermarkt Plus Pater, Vermaat- Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn, SB Beans – Simon Lévelt Apeldoorn, Robbers en van den Hoogen BV, Okimono BV, Camera Tools BV, Camping Beek en Hei, BonBon Specials, Lets coffee mobile, Park Berkenrhode, Vive la Crêpe, Kampeerterrein Harskamperdennen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden