Actiemarkt 2.0

Foto: Ede.nieuws.nl

Actiemarkt 2.0. Dit mag wel gezegd worden van de actiemarkt die op zaterdag 7 april gehouden wordt in en rond het marktgebouw in Ederveen.
Een rommelmarkt, brocantemarkt, tweedehands kledingmarkt en boekenmarkt in één. En dan hebben we nog niet eens alles gehad. Diverse lokale ondernemers zullen zich presenteren en er is een koffiehoek met lekkere homemade taarten en gebak. Een snoepkraam mag natuurlijk ook niet ontbreken…

Terwijl de één geniet van het snuffelen tussen alle mooie woonaccessoires en schattige babyartikelen, kunnen anderen de strijd aangaan met een kraantje bij het behendigheidsspel. Ondertussen kunt u uw auto laten wassen.
Ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen zich uitleven op het springkussen, een prijs winnen met ballon prikken en genieten van heerlijke pannenkoeken of friet. Daarnaast is er allerlei speelgoed te koop, van poppenkleertjes tot steigerhoutenkeukentjes.

Kortom: u bent van harte welkom op zaterdag 7 april van 9.30 tot 14.00 uur aan de Schras 6 te Ederveen. De opbrengst is voor de eigen huisvesting van de Hersteld Hervormde Gemeente te Ederveen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden