Prachtige Lichtjeswandeling in Otterlo

Foto: Ede.nieuws.nl

Afgelopen vrijdag 22 december was het de 2de keer dat we in Otterlo een lichtjes wandeling organiseerden. We liepen met een kleine 300 deelnemers een wandeling van 5 km voor groot en klein. De route was verlicht met zo’n 500 lichtjes, verlichte kerstbomen en sterren, met onderweg veel gezelligheid en sfeer.

De wandeling begon vanaf de Waldhoorn, waar kinderen een lichtje meekregen en ging langs de school, door de kerk, waar het orgel bespeeld werd, en ook nog andere instrumenten. Super gedaan en heel indrukwekkend.

Daarna langs De Sterrenberg waar het Popkoor met SterAllures kerstliedjes zong, mensen bleven echt even stilstaan. Ook werd een lekkere soep uitgedeeld.

Vandaar naar de Houtkamp, dwars door de koeienschuur, die ons schaapachtig aankeken en waar meester Borggreve op de accordeon zat te spelen.

Toen het donkere bos in, heel spannend, maar ook mooi vanwege alle lichtjes door het bos, langs de Heidewachter met verlichte kerstbomen, naar de Weversteeg.

Daar kwamen we de Kerstman tegen met z’n vrouw, onder de kerstboom, gezellig bij een vuurkorf marsmallow eten.

Door naar De Zanding, waar alles prachtig verlicht is over het hele park. De wandeling ging langs de vuurplaats, waar mensen een wens of herdenking op een hartje konden schrijven en in de verlicht boom hangen, onder het genot van een hapje en drankje.

Over de mooie verlichte brug het park weer af, het bos in langs de tennisvereniging, waar heerlijke knakworsten werden uitgedeeld.

Schrijf je mee? Door Truida Ribbers

Foto’s Gerhard Starke

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden