Op 18 maart 2018 de grootste fossielenbeurs van Nederland in Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Zou je graag eens echte dinosaurusbotten willen vasthouden? Of willen voelen hoe zwaar een mammoetkies weegt? Heb je vragen over haaientanden of botjes die je op het strand hebt gevonden? Ga dan naar de PaleoTime-NL fossielenbeurs en ontdek allerlei paleontologische wetenswaardigheden.

Op 10 maart 2018 vindt in Ede voor de vierde keer een internationale fossielenbeurs plaats, dit jaar onder de naam PaleoTime-NL. Deze beurs, die zich het grootste paleontologische evenement van Nederland mag noemen, is bedoeld voor het uitwisselen van kennis en voor het kopen, verkopen en ruilen van fossielen. Daarnaast is er een programma vol interessante lezingen, kunnen bezoekers hun eigen fossielen laten onderzoeken door experts aan de determinatietafel en is het mogelijk om live de preparatie van een fossiele trilobiet te volgen.

Deze beurs wordt georganiseerd door Fossiel.net-Paleontica, de Werkgroep Fossielen Wageningen en De Paleobiologische Kring, en wordt mogelijk gemaakt door donaties van standhouders en bezoekers. De toegang is gratis.

ROVC Galvanistraat 13, Ede

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden