Kerstmarkt in Otterlo bij de Waldhoorn

Truida Ribbers
Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 16 december a.s. is er bij De Waldhoorn in Otterlo weer een traditionele Kerstmarkt van 14.00 uur tot 20.00 uur. December is de gezelligste maand van het jaar en die gaan we dit jaar nóg gezelliger maken.

De Kerstmarkt in Otterlo biedt u een ultiem winterplezier. Het terras en de parkeerplaats worden omgetoverd tot kerstmarkt. De fonkelende kerstverlichting en kerstmuziek voor iedereen zorgen voor een bijzondere sfeer. Op de Kerstmarkt kunt u bewonderen, proeven, genieten en de meest uiteenlopende kerstsnuisterijen kopen. Wordt het een handgemaakte kerstbal, een houten engeltje of een van de vele andere kerstdecoraties?

Voor de kinderen is er van alles te doen, dit jaar hebben we voor het eerst ook een IJSBAAN , en ook de kelder van de schietvereniging is weer geopend, er kan onder deskundige begeleiding worden geschoten, en er zijn muzikale intermezzo’s.

De inwendige mens wordt verzorgd met verschillende vers bereide wintergerechten en smaakvolle hapjes. Glühwein, Kruidenbitter, warme chocolademelk, hapjes en drankjes zijn op diverse plaatsen verkrijgbaar en natuurlijk ontbreken de kerstbomen en de vers gebakken oliebollen niet!

Bij De Waldhoorn verzorgen we een sfeervolle Kerstmarkt met veel gezelligheid, kerstmuziek, een keur aan activiteiten en mooie handelswaar.

Wij zien u graag op 16 december in Otterlo!

Dorpsstraat, Otterlo

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden