Theater, cabaret in café de Jonge Dame

Op 14 december is er een bijzondere theater/cabaret voorstelling in café de Jonge Dame.

Het duo Arno Setz en Annemieke van Westerloo treden daar op met hun nieuwe voorstelling. ‘Zo Normaal Nog Niet’ is een interactieve, muzikale, absurde en komische voorstelling die gaat over de dingen ‘tussen je oren’. Psychische kwetsbaarheid wordt het ook wel genoemd.

Dat lijkt vaak iets van een ander maar toch krijgt bijna iedereen er ooit wel is mee te maken. Van jezelf of van een ander. Het is bijna net zo normaal als het krijgen van een griepje. Alleen praten we over dat laatste toch een stuk makkelijker. Theatermakers Arno Setz en Annemieke van Westerloo zijn gaan onderzoeken hoe dit nou komt. Dit heeft geresulteerd in een voorstelling die heen en weer flitst van hilarisch naar aangrijpend zonder ook maar een moment de geloofwaardigheid te verliezen.

Zo Normaal Nog niet is een uur waarin sketches, liedjes, grappen en confronterende scénes snel afwisselen en het publiek zelf mag gaan bepalen hoe normaal het eigenlijk is.

Zo Normaal Nog Niet treed op door het hele land in o.a. theaters, GGZ instellingen, scholen en TBS klinieken. Bij interesse om de voorstelling te boeken kunt u kijken op www.seckunstwerkplaats.nl.

Theater/cabaret Zo Normaal Nog Niet

14 december 20.00 in café de Jonge Dame

Doelenstraat 54, Ede tickets 10 euro

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden