Sinterklaasvoorstellingen bij Poppentheater De Toverbezem

Foto: Ede.nieuws.nl

O, Kom maar eens kijken! Het feest kan weer beginnen, Sinterklaas is in het land en natuurlijk zijn er dan weer een aantal echte Sinterklaasvoorstellingen bij Poppentheater De Toverbezem aan de Nachtegaallaan 49 in Ede. Gespeeld wordt: “De verrassing voor Sinterklaas”.

In het theatertje bedenken de Pieten een leuk plannetje. Sinterklaas geniet namelijk ieder jaar zo van het feest tijdens de intocht en vooral van alle muziek! Ssst, niet verklappen ze hebben een plannetje een verrassing voor Sinterklaas. De Pieten zijn erg druk en doen heel geheimzinnig. Als Sinterklaas ze vraagt een klusje te doen hebben ze geen tijd. Ho, maar wacht eens even, voor dit klusje hebben ze wel tijd!!! Komt dat eventjes goed uit. Gelukkig heeft Sinterklaas niet in de gaten welke verrassing de Pieten voor Sinterklaas hebben. Wil je weten wat hun plannetje is, kom dan kijken.

En tussendoor gebeuren er nog allerlei vreemde zaken, maar gelukkig is er Katrijntje. Ze houdt de boel een beetje netjes, kookt lekker en….. Natuurlijk loopt het allemaal weer goed af en eindigt het verhaal met een muzikaal feestje van de Pieten samen met iedereen in de zaal voor Sinterklaas! Zo wordt het een gezellige sfeervolle sinterklaasvoorstelling waarbij natuurlijk pepernoten niet ontbreken.

De voorstelling is speciaal voor kinderen van 3 tot en met 8 jaar en hun families, iedereen is welkom. Na de voorstelling is er een kleine pauze met voor iedereen iets lekkers te drinken en te snoepen en voor de volwassene een kopje koffie of thee. Daarna wordt er weer geknutseld en maken we iets moois wat bij het verhaal past. Dus kom allemaal, we maken er een gezellige middag van!

De voorstellingen “De verrassing voor Sinterklaas” zijn op vrijdag 24 november (om 14.30 uur), zaterdag 25 november (om 14.30 uur), woensdag 29 november (om 14.30 uur), vrijdag 1 december (om 14.30 uur), zaterdag 2 december (om 10.00 en 14.30 uur) en zondag 3 december (om 10.00 en 14.30 uur).

Reserveren en/of informatie opvragen via de mail [email protected] of via 06-52140935. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 per persoon. Het theater is gevestigd in Ede aan de Nachtegaallaan 49.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden