Expositie beeldende docenten van Cultura in Huis Kernhem

Foto: Ede.nieuws.nl

Van 7 oktober tot en met 22 oktober exposeren zes beeldende docenten van Cultura in Huis Kernhem met eigen werk, bestaande uit schilderijen, beelden en keramiek.

Juliette Calis, Wim Gregoor en Wim Schreuder zijn alle drie docent tekenen en schilderen. Theo Fokke geeft les in beeldhouwen, Wim den Hertog is docent keramiek en Monique Sleegers is docente boetseren.

Voor Wim Schreuder werkt het inspirerend en voedend om te schilderen en daarin les te mogen geven. Docent keramiek Wim den Hertog geniet van het overdragen van kennis en van het enthousiasmeren en motiveren van cursisten. Hij vindt daarin raakvlakken met zijn vroegere bosbouwwerk in de tropen.

Aan het einde van ieder seizoen is het gebruikelijk dat Cultura het werk van de cursisten toont tijdens de cursistenexpositie. Dit jaar wordt het cursusseizoen geopend met een Docentenexpositie. Zo kunnen (toekomstige) cursisten zien wat hun docent maakt. De werken in deze bijzondere expositie komen goed tot hun recht in de zalen van Huis Kernhem.

Altijd al willen weten hoe het eigen werk van de beeldende docenten van Cultura eruitziet? Kom dan naar Huis Kernhem.

De expositie is geopend op zaterdagen en zondagen van 12.00-17.00 uur. Op zondag 8 oktober vanaf 14.00 uur, in verband met een Koffieconcert. De toegang is gratis.

Zie ook: www.huiskernhem.nl, en www.cultura-ede.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden