Op zondag 17 september Uniek Jazz concert in uitkijktoren De Koepel

Foto: Ede.nieuws.nl

Uniek Jazzconcert met pianist Stefan Schoeler, zangeres Vera Westera en bassist Jan Flubacher in De Koepel van Het Luntersche Buurtbos.

Stefan Schöler is in Duitsland een van de bekendste jazzpianisten en het is heel bijzonder dat hij een concert komt geven in Lunteren. De ambiance en akoestiek in De Koepel spreken zo aan dat hij met zijn trio een exclusief en intiem optreden wil verzorgen voor de liefhebbers van jazz en neobop.

Na het optreden kunt u even bijpraten met de musici onder het genot van een kopje koffie of thee met een overheerlijke traktatie van bakkerij van Voorthuizen!

Toegangskaarten zijn €15,- per stuk en kunnen besteld en betaald worden via de webwinkel op de website van het Luntersche Buurtbosch (klik hier). U kunt eenvoudig en veilig betalen via iDEAL waarna u een bevestigingsmail krijgt met een uniek nummer die u kunt uitprinten.

Dit is tevens uw toegangsbewijs bij De Koepel. Gemotoriseerd verkeer in het Luntersche Buurtbosch is niet toegestaan dus de auto parkeren bij restaurant de Lunterse Boer en 10 minuten wandelen of op de fiets via het mooie rijwielpad naar De Koepel door het bos. Voor mensen die slecht ter been zijn wordt uiteraard een uitzondering gemaakt.

Wij hopen u weer te mogen verwelkomen!

https://www.buurtbosch.nl/jazz-concert-stefan-scholer-trio/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden