Truckrun Ede op zaterdag 2 september

Foto: Ede.nieuws.nl

Zaterdag, 2 september wordt voor de 36e keer de Truckrun Ede gehouden voor mensen met een beperking. De startplaats van de vrachtwagenstoet is wederom De Hartenberg s’Heeren Loo in Wekerom.

De wagens zullen zich daar in een drietal colonnes van rond tachtig vrachtwagens, busjes en ander groot transportmaterieel opstellen en rijden dan vanaf 10:00 tot ongeveer 13:00 uur de mooiste route door de dorpen van de gemeente Ede voor rijder en bijrijders, want om deze laatste gaat het allemaal op deze dag; De bijrijders en in plaats van naar koeien in weilanden kijken kan er gezwaaid en getoeterd worden naar alle mensen langs de route. Hier kijken ze al weken naar uit.

De route verloopt van De Hartenberg, vanaf de Apeldoornseweg naar Otterlo over de Harskamperweg richting Harskamp, Otterloseweg, Dorpsstraat en Edeseweg.

Wekerom, de lage Valkseweg, hoge Valkseweg en Meulunterseweg.

Lunteren, Barneveldseweg, Bisschopsweg, Postweg, Westzoom, Edeseweg en Lunterseweg.

Ede, Proosdijerveldweg, Molenstraat, Telefoonweg, Stationsweg, Maanderpoort, Detmarlaan, Arnhemseweg, Klinkerbergerweg / Raadhuisstraat en weer terug naar De Hartenberg via de Apeldoornseweg.

Er zijn vele gemotoriseerde verkeersregelaars die de colonnes in goede en veilige banen zullen leiden en de tip voor waar er dan voor korte tijd een weg gestremd is voor de doorgang van de vrachtwagenstoet is;

Zwaaien maar!

S ‘Avonds, in de sporthal van De Hartenberg wordt er nog een gezellige feestavond gepland en er is livemuziek in het openluchttheater op het terrein. Dan kunnen de bewoners nog even helemaal uit hun dak gaan op hun eigen festival.

Schrijf je mee? Stichting Truckrun Ede

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden