Duo MARES geeft koffieconcert in Huis Kernhem

Foto: Ede.nieuws.nl

Op zondag 10 september van 12.00 tot 13.30 uur treedt Duo MARES op in Huis Kernhem te Ede, met het programma ‘Café Mares’.

Er zal een selectie uitgevoerd worden van stukken, geschreven door boeiende componisten uit de recente geschiedenis, onder wie Ravel en Piazolla, evenals een nieuwe compositie die speciaal voor dit programma is geschreven door de beroemde Nederlandse componist Roderik de Man.

Chanson, Tango, Tango Nuevo zullen worden uitgevoerd in een unieke bezetting.

Duo MARES, bestaande uit altvioliste Esra Pehlivanli en accordeonist Marko Kassl, werd opgericht in 2004. Zij maakten hun debuut op het Grachtenfestival te Amsterdam.

Het repertoire van Duo MARES strekt zich uit van transcripties van meesterstukken uit het verleden tot aan oorspronkelijke werken uit het heden. Momenteel werken beide musici samen met hedendaagse componisten, om nieuw repertoire te maken voor de unieke combinatie van viola en accordeon.

Duo MARES treedt regelmatig op tijden de grote festivals in Europa. Inmiddels ontvingen zij belangrijke onderscheidingen, zowel in Nederland als daarbuiten.

Huis Kernhem

 

Kaarten voor het concert zijn vanaf 11.30 uur verkrijgbaar aan de zaal. De kosten zijn € 10,00 inclusief een consumptie.

 

Zie ook: www.huiskernhem.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden