Excelsior Harskamp organiseert Mars Concert 2017!

Excelsior
Foto: Ede.nieuws.nl

Vanwege het grote succes van voorgaande edities zal muziekvereniging Excelsior Harskamp ook dit jaar weer een mars concert organiseren.

Dit concert zal plaats vinden op zaterdag 7 oktober 2017 en net als voorgaande jaren zal er weer een groot aantal bekende en minder bekende marsen ten gehore gebracht worden. Voorbeelden hiervan zijn de marsen Mars der Medici, Aan Mijn Vrienden en Colonel Bogey die veel muziekliefhebbers bekend in de oren zullen klinken.

De locatie van het concert is ‘De Oude Bioscoop’, Otterloseweg 10 te Harskamp. De zaal opent om 19:00 uur en de aanvangstijd van het concert is 19:30 uur. Na afloop is er natuurlijk de mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje, een drankje en gezellige muziek. Wij hopen u allen van harte te mogen verwelkomen.

Bij deze willen wij u ook graag laten weten dat binnenkort onze nieuwe website www.excelsiorharskamp.nl online zal gaan waarop u meer informatie zult kunnen vinden met betrekking tot onze vereniging. Tot die tijd kunt u echter via Facebook en de lokale media alle ontwikkelingen rondom Excelsior volgen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden