Kinder- en tienerkoor heeft plek voor nieuwe leden

Eén ding is zeker: Veel plezier maken en lekker zingen, dat willen we allemaal wel! Daarom hebben we goed nieuws voor kinderen en tieners uit Ede en daarbuiten, want Jedaja gaat weer van start op dinsdag 22 augustus as.

Lijkt het je ook leuk om goed te leren zingen? Grijp dan nu je kans: we hebben nl weer ruimte voor nieuwe kinderen en tieners! Kinderen uit groep 3, 4 en 5 repeteren van 16.00-16.45 uur, kinderen uit groep 6, 7 en 8 repeteren van 16.45-17.30 uur en meiden die ouder zijn, zijn van harte welkom van 17.30-18.15 uur.

Jedaja is een christelijk kinder- en tienerkoor. Jedaja betekent “de Here loven” en dat is ook het belangrijkste wat we elke week doen. Het repertoire bestaat uit liedjes die gaan over alledaagse dingen, zoals liefde, vriendschap, de Bijbel, God en over elkaar. Naast zingen is er ook aandacht voor andere dingen, zoals “hoe moet ik op een podium staan?” en “hoe kan ik ervoor zorgen dat de mensen mij kunnen verstaan?” Ook besteden we aandacht aan mimiek en beweging. En verder: gezellig is het er altijd. Samen met de dirigent en de pianist zorgen we ervoor dat er op de repetities altijd wat te beleven valt.

Dus heb je op dinsdagmiddag 22 augustus na school zin en tijd? Kom dan vrijblijvend eens naar de Oranjelaan 7 in Ede om te kijken, luisteren en/of mee te doen! Je zult er geen spijt van krijgen! Meer info: zie onze website www.kinderkoorjedaja.nl en facebook.

Schrijf je mee? Door Wilna Grandia

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden