Verkeersmaatregelen tijdens de zomerbraderieën in Lunteren

Foto: Ede.nieuws.nl

Evenals voorgaande jaren worden er ook dit jaar weer gezellige zomerbraderieën en rommelmarkten in het centrum van Lunteren gehouden.

De braderieën worden gehouden op 19 en 26 juli en op 2, 9 en 16 augustus van 14.00 tot 21.00 uur.

Tijdens de braderieën moeten er enkele verkeersmaatregelen genomen worden door de Gemeente Ede. De Postweg zal voor doorgaand verkeer worden afgesloten ter hoogte van de Hertenlaan en de Dorpsstraat bij de kruising met de Molenpol/Thorbeckestraat.

De parkeerplaatsen in Lunteren zullen bereikbaar blijven.

De parkeerplaats bij het Nieuwe Erf via de Hertenlaan-Reeënlaan -Julianastraat-Klomperweg-Stationsstraat-Spoorstraat-Oranjestraat als men vanaf de Postweg komt en via de Molenpol-Molenparkweg-W.Parallelweg-Oranjestraat als men vanaf de Barneveldseweg komt.

De Oranjestraat is alleen te gebruiken voor verkeer van en naar de parkeerplaats. Op de braderiedagen dus geen éénrichtingsweg.In de Oranjestraat zal een stopverbod met wegsleepregeling gelden. De overige parkeerplaatsen zijn op de normale wijze te bereiken.

Voor verkeer vanaf de afsluiting in de Dorpsstraat geldt eveneens de omleiding via de Molenpol-Molenparkweg-W.Parallelweg-Spoorstraat enz. Op alle parkeerplaatsen is parkeren geheel gratis. Maar er is wel een blauwe zone van kracht.

Door deze maatregelen zou het kunnen gebeuren dat de hulpdiensten mogelijk enige vertraging kunnen oplopen.

Op 22 juli en op 12 augustus zijn er in het afgesloten gedeelte van de Dorpsstraat van 7.00 tot 15.00 uur i.v.m. rommelmarkten.

Inlichtingen voor de rommelmarkten bij Dhr.H. Maassen, tel. 0318-482773

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden