Stephan Neijenhuis lijsttrekker D66 Ede

Foto: D66 Ede
Foto: Ede.nieuws.nl

De leden van D66 in Ede hebben Stephan Neijenhuis gekozen tot lijsttrekker. Neijenhuis is sinds 2014 lid van de gemeenteraad. Hij voert het woord over financiën, cultuur en minimabeleid.

Voor zijn raadslidmaatschap was hij actief als fractiesecretaris en voorzitter van de Edese Jongerenraad. Er hadden zich geen andere kandidaten verkiesbaar gesteld.

Stabiele factor
D66 is erg content met Stephan Neijenhuis: “We zijn tegenwoordig al blij als een jongere zich überhaupt interesseert voor het openbaar bestuur. Laat staan als één van hen tot lijsttrekker wordt gekozen in de 24e gemeente van Nederland”, aldus Albert de Vries, bestuurslid van de D66-afdeling Gelderse Vallei. “Hij heeft alles in zich om verder te groeien en D66 tot een stabiele factor in de Edese politiek te maken”.

Successen uitdragen
Neijenhuis is erg gemotiveerd de campagne in te gaan: “De gemeente Ede kan wel wat D66 gebruiken. In de afgelopen jaren hebben we onze verantwoordelijkheid genomen en met succes. Zo hebben winkeliers in Ede nu de vrijheid om op zondag de winkels te openen. Ook hebben we de lasten fors omlaag gebracht en wordt nu het Openluchttheater eindelijk in gebruik genomen. Dat zijn successen die ik graag wil uitdragen tijdens de campagne”.
Naast de raad is Neijenhuis werkzaam als econoom bij het ministerie van VWS en zingt hij in zijn vrije tijd als tenor in het Kamerkoor Midden-Gelderland.

D66 Ede.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden