Woonstede levert 29 woningen Reehorst Midden op

Foto: Ede.nieuws.nl

Vanaf vandaag ontvangen de bewoners van 29 nieuwe woningen aan de Goudeketstraat en Ansinghstraat de sleutel van hun nieuwe huis.

Nadat in februari het hoogste punt werd bereikt, werd door ontwikkelaar Bruil en Bouwbedrijf Kreeft hard gewerkt om alle woningen nog voor de bouwvak op te leveren.

Met deze oplevering voegt Woonstede 21 eengezinswoningen, 7 studio’s en 1 maisonnettewoning toe aan het centrale deel van Park Reehorst. Door de diversiteit in woningen vinden zowel gezinnen als alleenstaanden een mooi, nieuw dak boven het hoofd.

Park Reehorst Midden

Park Reehorst betekent wonen in een bestaande, nieuwe wijk. Tussen de Zandlaan, Ansinghstraat, Diedenweg en de Sportlaan in Ede komen in totaal 240 nieuwe koop- en huurwoningen van verschillende projectontwikkelaars.

De bouw van de eerste woningen is gestart in augustus 2015. De laatste woningen worden in 2020 opgeleverd. Het ruime, groene park voorzien van bomen, struiken, hellingen en wandelpaden is aangelegd. Meer weten over wonen op park Reehorst, neem dan een kijkje op www.parkreehorst.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden