Winkeliers in Bennekom op de Nassaulaan voor blok gezet door de aannemer

Frank den Engelsen voor zijn zaak
Foto: Ede.nieuws.nl

Wethouder Meijer verklaarde in een radioprogramma bij Omroep Gelderland dat er een afspraak is gemaakt met de aannemer van Hattum Infra B.V, die werkzaam is op de Nassaulaan in Bennekom, over het niet openbreken van de Prinsenlaan.

De afspraak die met de aannemer is gemaakt: “Nu maar eens even wachten met het vervangen van de riolering en eerst zorgen dat de straten waar je al klaar bent met de riolering, dat die opnieuw bestraat zijn zodat mensen daar normaal overheen kunnen gaan. En dan pakken wij de volgende straat aan om het riool te vervangen zodat het opnieuw bestraten van de weg sneller op het vervangen van het riool zit.”

Wethouder Leon Meijer.

Alexander Vos de Wael schrijf in een brief aan de Wethouder Meijer, ”dat vanmorgen wel de Prinsenlaan open gebroken is door de aannemer. Dit is in tegenstelling tot hetgeen u via omroep Gelderland heeft toegezegd. Hij vraagt dan ook om opheldering.

Alexander Vos de Wael.

Wat blijft is dat de winkeliers Robert van Woerekom van patisserie van Woerkom en Frank den Engelsen van Dier en Bloemwinkel Den Engelsen de wanhoop nabij zijn en vertellen. “Onze winkels liggen aan de Nassaulaan, hoek Bergakkerweg en Irenelaan. Sinds eind maart ligt de Nassaulaan en de Bergakkerweg open. In deze twee maanden zijn er meer dagen niet gewerkt dan wel gewerkt door de aannemer. Was de aannemer wel aan het werk dan was dat altijd met een minimaal aantal personen. Het gaat zo niet langer, dit alles duurt veel te lang”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden