Kazerneterreinen en de stationsomgeving Ede

Foto: Gemeente

Op de voormalige kazerneterreinen in Ede ontwikkelen we een nieuwe wijk. Op de kazerneterreinen in Ede kunt u bijzonder mooi wonen en werken in een groene en monumentale omgeving.

De 32 bijzondere (monumentale) gebouwen vertellen het verhaal van meer dan honderd jaar militaire geschiedenis. Ook kleine bedrijven en het World Food Center krijgen op de kazerneterreinen een plek. Kijk op onderstaande website voor meer informatie.

Direct naar kazerneterreineninede.nl Direct naar Spoorzone-ede.nl

Online presentatie projecten stationsomgeving

Op 11 mei 2020 verzorgen wij een live ‘webcast’ (online presentatie) over de projecten in de stationsomgeving. Dat houdt in dat u via internet rechtstreeks de presentatie die wij geven kunt volgen. Omdat het live is, kunnen wij uw vragen direct beantwoorden, terwijl u de presentatie beluistert. Deze vragen kunt u stellen via het emailadres [email protected] of via whatsapp. Hiervoor wordt een tijdelijk whatsapp-nummer gebruikt. De uitzending is ook live te volgen via EdeTV.

Programma

Tijdens de webcast geven wij een presentatie over de verschillende projecten in de stationsomgeving, waarbij we de volgende tijden aanhouden:

19:30 uur – Introductie en interview wethouders Meijer en De Pater

19:45 uur – Spoorzone

20:05 uur – Parklaan (kruispunten WFC en Klinkenbergerweg)

20:20 uur – World Food Center

20:40 uur – ENKA Noord West

21:00 uur – Doorfietsroute Ede-Wageningen (onderdeel Stationsweg)

21:15 uur – Beantwoorden van overgebleven vragen

Per project wordt eerst een presentatie gegeven en vervolgens beantwoorden wij uw vragen over dit deel. Aan het eind van het programma hebben we nog tijd om vragen te beantwoorden.

Presentatie bekijken

Bekijk de presentatie. Tijdens de online presentatie kun je via Whatsapp (0653306388) vragen stellen. U kunt uw vragen ook stellen via [email protected].

Doorfietsroute Ede-Wageningen

Enka Noord-West

Herinrichting Oranjepark

Herinrichting Stationsweg

Kazerneterreinen

Kop van de Parkweg

Oversteek Emmalaan

Parklaan

Spoorzone

World Food Center (WFC)

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden