Inspiratie, kennis en netwerken tijdens startersdag Ede

Foto: Ede.nieuws.nl

Welke startende ondernemer ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie groeiende start-up onderneming? In welke fase je ook zit, de startersdag Ede zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap. Je bent van harte welkom op woensdagavond 5 juni in het Raadhuis. Schrijf je in via www.startersdagen.com/ede2019.

Ervaren ondernemers en andere starters uit Ede en de regio delen hun kennis en ervaringen met jou. Stel je vragen, luister naar hun tips en volg hun seminars. Bijvoorbeeld over financieringen voor het starten of laten groeien van je bedrijf, bepalen van je tarief, social media en samenwerking met de gemeente. Of presenteer jouw idee en krijg waardevolle feedback, waarmee je je plannen nog beter kunt maken.

Hoofdpartner

Gemeente Ede is hoofdpartner van de Startersdag. Wethouder Willemien Vreugdenhil opent het evenement.

“Als gemeente willen we startende ondernemers faciliteren en ruimte maken voor hun behoeften,” licht zij toe.  “Nieuwe bedrijven dragen bij aan economische dynamiek en succesvolle starters zorgen voor meer en nieuwe werkgelegenheid. Ede heeft een groot potentieel: een groeiende (beroeps)bevolking, de nabijheid van CHE en WUR en de ligging in de regio Foodvalley dragen bij aan een vruchtbare omgeving voor startende ondernemers.”

“Ondernemen is kennen en gekend worden”

Edese ondernemer Peter Pors spreek op uitnodiging van de gemeente tijdens de startersdag. Hij startte zijn bedrijf PDR 15 jaar geleden als student aan de CHE. Inmiddels is het uitgegroeid tot een succesvol adviesbureau met een vestiging in Ede en Den Haag. “Ik deel mijn ervaringen als ondernemer graag met Edese starters”, vertelt Peter. “Ik koos ervoor om vanaf het begin intensief te netwerken. Zowel via bestuursfuncties als het bezoeken van bijeenkomsten en ontplooien van initiatieven. Ondernemen is kennen en gekend worden, mensen verbinden en ervaring en kennis delen. Zo kom je ook zelf op de beste ideeën!”

Nieuwgierig geworden? Op www.startersdagen.com/ede2019 vind je het uitgebreide programma met de seminars en kun je je inschrijven.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden