Woningbouw op Officiersdorp kazerneterrein in Ede gestart

Foto: Ede.nieuws.nl

Op 14 mei heeft wethouder De Pater van de gemeente Ede samen met oud-kazernecommandant Rob Vollaard in het bijzijn van kopers en project-betrokkenen de bouw van Officiersdorp met militair vertoon symbolisch gestart. 

Rob Arends, ontwikkelingsmanager bij BPD: “Officiersdorp is een zorgvuldig ontworpen project met een mix van woningtypes. De woningen zijn zeer in trek, we waren snel uitverkocht. We wensen alle kopers veel woonplezier op deze bijzondere plek.”

Henk Driesen, directeur Loostad: “Loostad is als partner van VOF Ede Stevin trots op de samenwerking en dit plan. Met deze nieuwe prettige woonplek hebben wij wederom een mooie bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de kazerneterreinen.”

Wethouder Peter de Pater: “Opnieuw een mooi bouwproject, Ede blijft groeien als woonstad. Ik ben blij dat er straks tientallen nieuwe Edenaren op deze unieke plek op het Kazerneterrein wonen.”

Over Officiersdorp 
In het nieuwe gebied Kazerneterreinen, ligt 1 van de wijken ‘Officiersdorp’. Op de riante kavels in Officiersdorp staan straks grote eengezinswoningen, 2 onder 1 kapwoningen, levensloopbestendige en vrijstaande woningen. Nieuwbouw 32 woningen, helemaal van nu. Maar wel op dusdanige manier ontworpen dat het passend is bij de omgeving. We hebben een duidelijke visie en hoog ambitieniveau. Dit gaat echt heel bijzonder worden.

VOF Ede Stevin
De VOF Ede Stevin is een samenwerking tussen BPD en Loostad.
BPD, Bouwfonds Property Development, is een van de grootste gebiedsontwikkelaars in Europa. Het bedrijf is werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in Nederland en Duitsland. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 350.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD is marktleider in Nederland en Duitsland en onderdeel van Rabobank. Ga voor meer informatie over BPD naar www.bpd.nl of www.bpd-de.de.

Loostad, onderdeel van VolkerWessels, ontwikkelt vastgoedprojecten in eigen beheer of in opdracht voor derden, met oog voor duurzaamheid, architectuur en leefbaarheid voor de eindgebruiker.
Ze loopt voorop in creativiteit, kennis en uitvoeringskwaliteit. Loostad ontwikkelt vastgoedprojecten, in eigen beheer of in opdracht voor derden, met oog voor duurzaamheid, architectuur en leefbaarheid voor de eindgebruiker. Vastgoed staat vele jaren en moet dus ook de toekomst weerspiegelen. Als ambitieuze vastgoedontwikkelaar creëert Loostad met creatieve invalshoeken en innovatieve ideeën eigenzinnig en origineel vastgoed . Betrokkenheid bij alle ontwikkelingen is hierin een vanzelfsprekendheid. Een bevlogen ontwikkeling ontstaat alleen door klantfocus en doelgerichtheid. Deze visie daadwerkelijk in de praktijk brengen, is wat Loostad onderscheidt van haar collega’s in de markt. www.loostad.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden