Hoogste punt Ericahorst Ede bereikt

Foto: Woonstede

Op 14 maart werd het hoogste punt bereikt voor het project Ericahorst. Na de start van de bouw in november 2017 ging aannemer Reinbouw voortvarend aan de slag. Deze week werden de eerste dakpannen gelegd en dat is op de bouw traditioneel reden voor een feestje.

Ericahorst ligt tussen de Veenderweg en de Ganzeweide in Ede West. Er worden 13 eengezinswoningen en 7 beneden- en 7 bovenwoningen gebouwd. Het ontwerp is van AA-Architecten, dat eerder ook woningen voor Woonstede ontwierp aan de Laan van Kernhem.

Vroeger werd er bij het leggen van de dakpannen getrakteerd op pannenbier. Dat is met het oog op de veiligheid al lang niet meer het geval. In plaats daarvan zorgde Woonstede voor een warme lunch voor de bouwvakkers en werd de vlag in top gehesen.

Vele nieuwbouwprojecten Woonstede werkt hard aan de beschikbaarheid van huurwoningen in de gemeente Ede en Scherpenzeel. Dit jaar worden in totaal 332 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De woningen aan de Ericahorst worden in het tweede kwartaal van dit jaar opgeleverd.

Woningcorporatie

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden