Democratische Kiezers Ede

Foto:

Democratische Kiezers Ede stelt de inwoners centraal en wil vanuit een positieve, creatieve en ondernemende insteek de vastgeroeste patronen doorbreken. In de komende 4 jaar moet de gemeente plannen uitvoeren en de duur van de plannenmakerij sterk verkleinen.

Dat vraagt om daadkracht. Alexander Vos de Wael en Raşit Görgülü hebben een duidelijke visie op wat er moet gebeuren. Alle inwoners moeten kunnen profiteren van wat Ede te bieden heeft. Of het nu gaat om betaalbare huisvesting, veilige fietspaden, aantrekkelijke winkelcentra die de winkelend publiek centraal stellen of het stimuleren van sportverenigingen die een enorme verbindende factor zijn. Maar ook als het gaat om realiteitszin bij de plannen voor het WFC en de verbinding met Wageningen Universiteit.

 

Zowel Alexander Vos de Wael als Raşit Görgülü zijn ondernemende denkers en in staat om plannen om te zetten naar concrete acties. Beiden zien dat ze elkaar qua persoonlijkheid en inhoud goed aanvullen. Samen hebben de toewijding om Edenaren te blijven dienen.

 

Ede biedt een aantrekkelijk perspectief aan alle inwoners. Perspectief heeft echter alleen betekenis door concrete invulling van wat Edenaren nodig hebben: nu en in de toekomst. Zo wachten jongeren al jaren op een betaalbare woning en missen daardoor perspectief. Daar moet echt iets aan gedaan worden. Door een juiste actie moet het perspectief terugkeren bij de jongeren. Dat is waar Democratische Kiezers voor gaat.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden