Feestelijke opening van Cultura Stadspoort

Op maandag 2 oktober is om 16.00 uur de opening verricht van het nieuwe welzijn voor de buurt Cultura Stadspoort met een combinatie van Malkander.

Na een intro van Ineke van Vlimmeren van Cultura, kreeg Gerry Poelert directeur van Cultura en Judith Hopster directeur van Malkander het woord.

Ineke van Vlimmeren
Gerry Poelert
Judith Hopster

 

De samenwerking tussen beide partijen staat garant voor het nieuw buurthuis van de toekomst. Een plek van ontmoeten en een plek om te kunnen lezen of je boeken uit te zoeken of informatie te verkrijgen bij Malkander. Maar ook een spelletje biljart of tafelvoetbal is mogelijk.

Wethouder Huijstee

Wethouder Harry Huijstee gaf namens de gemeente Ede een waardebon voor het gezamenlijke initiatief van 250 euro en overhandigde die aan gastheer Harro, die als vrijwilliger werkt in Cultura Stadspoort.

Wethouder Weijland

Wethouders Harry van Huijstee en Johan Weijland verrichte samen met de directeuren van Malkander en Cultura de openingsact, door een gezamenlijk een spelletje tafelvoetbal te spelen. Waarna er met veel glittering de opening een feit was.

Daarna was er nog een verrassing in de vorm van een cheque van 1000 euro van Bouwbedrijf Kreeft Bouwbedrijf en ITN Installatietechniek die de verbouwing verzorgd hebben voor Cultura en Malkander.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden