Nieuw logo Airborneregio

Foto: Roeland Foekens

Afgelopen jaar is de start gemaakt met de geïntensiveerde samenwerking in de Airborneregio (gemeenten Arnhem, Ede, Renkum en Overbetuwe) met betrekking tot de Slag om Arnhem.

Eén van de doelstellingen is om tot een gezamenlijke uitstraling te komen voor de regio. De Airborneregio wil de nieuwe samenwerking markeren tijdens de komende septemberdagen met een nieuw logo. Er is daarbij aansluiting gezocht bij een aantal organisaties in het veld (Bridge to Liberation Experience, Stichting War Requiem/Bridge to the Future, het Airborne museum en YOUCEE) die hier al een start mee hadden gemaakt.

Het logo bevat de bekende Pegasus, herkenbaar symbool voor de Slag om Arnhem. Door de plaatsing in een driehoek, in combinatie met de moderne typografie, krijgt het geheel toch een modernere uitstraling. De driehoek is te zien als een verwijspijl: het verwijst naar alle relevante plekken in de regio om te bezoeken.

Het logo zal vanaf 4 september te zien zijn op vlaggen en banieren in de vier Airbornegemeenten. Het is een startpunt voor de ontwikkeling van de marketing en communicatie voor de regio.

Als u meer wilt weten over het programma in de regio tijdens deze septemberdagen, kijk dan op www.airborne-herdenkingen.nl of www.airbornefeelings.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden